Ouders en school

Aanmelding van uw kind op onze school

Als u uw kind wil aanmelden voor onze school, kunt u contact opnemen met de school op telefoonnummer 0570-671813.

Naar aanleiding van uw aanmeldingsformulier plannen wij een kennismakingsgesprek met de directeur of onze intern begeleider en vullen de verdere ontbrekende gegevens in welke wij nodig hebben voor het verwerken van de (eventuele) definitieve inschrijving.

Tijdens dit intakegesprek is aan de orde geweest, dat wij als wij de school goed willen bouwen aan de ontwikkeling van uw kinderen, dit alleen samen met u kunnen doen.
Ook het opbouwen van de school naar de toekomst toe kan alleen met hulp en steun van de ouders.
U bent het met beide zaken eens geweest tijdens het intake gesprek.

Klik hier voor het Aanmeldformulier.

Informatie voor ouders/verzorgers

Een goede communicatie tussen ouders en school is belangrijk. De basisschooltijd vormt tenslotte een belangrijk onderdeel van een mensenleven. Zowel voor de kinderen als voor u.

De schoolgids en het schoolplan geeft u meer inzicht op de school zelf. 
De schoolgids is bedoeld voor de ouders, verzorgers en andere betrokkenen bij onze school. In deze gids vindt u praktische informatie zoals de schooltijden, vakanties, studiedagen, schoolregels, opvang en nog veel meer.

De indeling van het schoolplan 2020-2024 is afgestemd op het Strategisch beleidsplan van de Stichting Simon en de thema’s die wij relevant vinden voor onze schoolontwikkeling. Deze thema’s vormen de focus voor onze kwaliteitszorg.

Hieronder kunt u het schoolplan bekijken.

Schoolplan 2020-2024.pdf